Verrassend voordelig, verbazend snel!

De professionele IPL-behandelingen bij Beauty & More bieden u dé oplossing om van uw ongewenste haargroei af te komen. Snel en effectief, betaalbaar en op een pijnloze manier - Voor mannen en vrouwen! 

Nooit meer scheren, epileren, harsen, ingegroeide haartjes of een irritatie na het scheren. Dit is vanaf nu verleden tijd. 
Wij werken met het beste apparatuur, de 'Rolls Royce' onder de IPL-apparaten en kunnen u daarom ook het beste resultaat bieden. In tegenstelling tot andere IPL-apparatuur, beschikt dit apparaat over een speciaal koelsysteem, een grote en een kleine kop en de nieuwste technieken. Dit alles zorgt ervoor dat wij geen gel gebruiken tijdens de behandeling, wij heel specifiek en snel kunnen behandelen. Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig voor het juiste resultaat!

Wat u moet weten over IPL:

Wat is IPL?

Intense Pulsed Light (IPL) wordt gebruikt om overbeharing effectief te behandelen
Verschillende onderdelen in de huid absorberen licht van verschillende golflengtes.
Het geabsorbeerde licht wordt omgezet in warmte, waarmee verschillende indicaties zeer effectief te behandelen zijn.

Het totale aantal behandelingen

Het totale aantal behandelingen verschilt per individu en is afhankelijk van het deel van uw lichaam dat u wenst te ontharen, de haardichtheid en de haargroeisnelheid. Vele factoren beïnvloeden haargroei. Gemiddeld zijn er 8-12 behandelingen nodig.

U bent altijd welkom voor een gratis intake en een proefflits.

  • ontharen-ipl
  • ipl-ontharen-beautyenmore-ulft