VARSSELDER - Het woonhuis in Ulft werd beetje bij beetje opgeslokt door de schoonheidssalon. Dus verkaste Lisette Bouwknegt met haar gezin naar Varsselder. Daar wordt momenteel gebouwd aan een 'state of the art' salon. Het moet perfect, want ze houdt niet van half werk. "Als ik iets doe wil ik het gelijk 'whaap' doen", roept Bouwknegt enthousiast. Haar salon 'Beauty & More' is tijdelijk ondergebracht in een ruimte voor in de woning aan de Berghseweg 19

door Nick Moritz

Lisette Bouwknecht is al sinds bijna vijftien jaar een erkende specialiste voor zaken als permanente make-up, huidverbetering, tatoeage verwijdering en ipl-ontharen. Haar weg naar dit succes mag bijzonder worden genoemd. "Ik kom uit een ondernemersgezin en had al jong een duidelijk beeld van wat ik later wilde doen. Mensen helpen, een beetje glamour en goed verdienen. Om wat te kunnen verdienen heb ik eerste een secretaresseopleiding gevolgd. Bij de personeelsadvertenties was me opgevallen dat daar altijd werk voor was."

Dat werk vond Bouwknegt al vlot, bij een makelaarskantoor in Arnhem. Ze had weinig lol aan die baan, maar het gaf haar de kans zelfstandig te leven en rustig om zich heen te kijken. "Na een poosje heb ik bij een kapper in Deventer aangeklopt. Die was me opgevallen dat hij regelmatig in de bladen stond en ook op tv was. Ik kon er als planner aan de slag en via hem kreeg ik de best mogelijke opleiding als visagiste. Als je iets wilt, moet je op de juiste mensen af durven stappen."

As visagiste werkte Bouwknegt voor de televisie, couturiers en het topmerk L'Oréal. Ze bleef zich intussen verdiepen in het vak, volgde opleidingen en werkte in een kliniek voor plastische chirurgie. "Alle glamour is leuk, maar niet zaligmakend. Uiteindelijk wilde ik een eigen beautycenter waar ik mensen op de best mogelijke manier kan helpen met hun uiterlijk en eventuele huidproblemen. In Ulft en Epe heb ik toen gelijk twee salons geopend, ik wilde best iets groots opbouwen. Al snel kwam ik er achter dat mijn passie zit in het werk met de cliënten en niet in het delegeren en de personeelsadministratie. De salon in Epe heb ik toen verkocht."

Een half jaar geleden volgde de verhuizing naar Varsselder waar Lisette Bouwknegt haar klanten uit heel Nederland straks in een prachtige nieuwe salon ontvangt.

Beauty & More

Lisette Bouwknegt
Berghseweg 19 Varsselder
06-13038572
beautyenmore.nl

Bron: oudeijsselstreekvizier.nl

Masterclass training gehad van the best pmu artist in the world kamila kaca uit Ierland.

Nieuwste van het nieuwste hairstroke techniek wenkbrauw.

Perfect ter voorbereiding van uw vakantie!

- Vermindering cellulitis, striae
- Verbetert gewichtsverlies 
- U verliest per behandeling 1-4 cm per gemeten punt
- Het afslanken en vetverbranding werkt tot 12 uur na de behandeling door

Zomer-actie!
Kuur 6 behandelingen, advies binnen 4 weken, nu €538,- i.p.v. €588,-
(Normaal €98 per behandeling)

Vriendinnen-actie! 
Doorloop met z'n tweeën de kuur van 6 behandelingen, nu €499,- i.p.v. €588 
(Bij 2 personen geen €98 maar €87,50 per behandeling)

6 weken lang blijvend resultaat! 

Droomt u ook van wekenlang mooie gekrulde en optisch langere wimpers, zonder wimperextensions?

Wimper Permanent voor duurzaam gekrulde wimpers!

De wimper permanent met collageen en cysteine brengt een prachtige krul in de wimpers, verzorgt uw wimpers en maakt een wimperkruller overbodig. 

Duur behandeling ongeveer 45 minuten. 

Blijvend resultaat .. 6 weken lang! 

€49,50 (incl. wimpers verven)

i.c.m. een gezichtsbehandeling €35,-

2 leuke artikelen geplaatst door beautyeditors in de LINDA en JAN magazine! Bent u al klaar voor de zomer?!

http://www.lindanieuws.nl/lifestyle/dankzij-beautyvibes-is-cellulite-een-gedane-zaak

http://www.jan-magazine.nl/beauty/nieuws/artikel/test-bioslimming-dunner-strakker-in-no-time