Reviews over Beauty & More

We vinden het belangrijk wat onze klanten van ons en onze behandelingen vinden. Graag delen wij de ervaringen en als u ons een beoordeling stuurt maakt u ook nog eens kans op een cadeaubon ter waarde van €20,- 

Reviewscore over Beauty & More

Naam(*)
Graag uw naam ingeven
E-mail(*)
Graag uw email adres ingeven
Cijfer(*)
Graag uw cijfer over Beauty en More ingeven
Toelichting(*)
Graag uw beoordeling toelichten
antispam(*) antispam
Graag de juiste code overnemen
Persoonsgegevens(*)
Om gebruikte maken van dit formulier dient u akkoord te gaan met onze privacy verklaring.

Toen ik na lang zoeken mooie foto's van permanente make-up bij Beauty en More tegen kwam heb ik meteen een afspraak gemaakt. Begin januari ben ik voor mijn wenkbrauwen geweest. Lichtelijk gespannen ging ik er heen, maar dat was nergens voor nodig. Lisette stelde me gerust en legde alles goed uit en tussendoor vroeg ze steeds of het nog ging en liet steeds zien hoe ver ze was.
Ik ben zo blij met mijn wenkbrauwen (door ziekte was een wenkbrauw bijna niet meer zichtbaar). Aangestoken door mijn enthousiasme had een goede kennis ook een afspraak gemaakt. Ik kreeg van haar een appje dat ik een gezichtsbehandeling gratis kreeg, omdat ze via mij bij beauty en more haar wenkbrauwen liet doen. Ben inmiddels bij de salon voor de gezichtsbehandeling geweest, deze keer bij Roos.
Dit was ook een leuke ervaring. Goede behandeling voor het gezicht en fijne massage. Ik heb meteen maar een vervolg afspraak gemaakt.
Nu net terug, ik heb mijn eyeliner laten doen (Lisette bedankt, het is mooi gedaan)
Lisette is spontaan, rustig en Roos is enthousiast, spontaan. Twee vrouwen die er verstand van hebben. Hierdoor is het gezellig en relaxt om naar Beauty & More te gaan.

Groetjes Monica.