Tattoo verwijdering voorbeeldenTatoeage verwijdering zonder laser, met 1 tot 3 Skinial behandelingen kunnen wij de gehele tattoo of een bepaald gedeelte verwijderen.

Wat houdt het tatoeage verwijdering proces in?

Met onze tatoeageverwijderingsmethode maken we gebruik van de natuurlijke afweerreactie van de huid en het genezingsproces door de tatoeage-inkt volledig te verwijderen uit het lichaam. Met behulp van een micro-pigmentnatieapparaat, verwijderen we kleine secties van de epidermis in de vorm van kleine cirkels met een maximumdiepte van 0.3 mm. Door toegestaande huid bruggen tussen de kringen, vermindert het risico van littekenvorming in vergelijking tot het behandelen van grotere gebieden.

Voordelen van onze Skinial behandeling:

  • Verwijdert alle kleuren inkt.
  • Het aantal behandeling is minder dan de reguliere laser behandeling.
  • Er blijven geen bestanddelen achter in het lichaam.
  • De behandeling is over het algemeen minder pijnlijk dan het tatoeëren zelf.

Verwachte resultaten van de behandeling:

De verwachtingen zijn vaak zeer hoog gespannen als het gaat om tatoeageverwijdering. Er wordt gedacht dat tatoeages in elke grootte en op elk deel van het lichaam kunnen worden verwijderd, zodat de huid er het zelfde er uit ziet als voor het tatoeëren. Deze verwachting kan niet worden gegarandeerd, ongeacht de gehanteerde methode: een litteken-vrije tatoeage verwijdering kan niet worden gegarandeerd.Hoe de huid zich herstelt na de tatoeage verwijderingsmethode, hangt veel meer af van de huidkenmerken en de genetische conditie van de persoon, dan de manier waarop de tatoeage wordt verwijderd.

Bij de meeste tatoeages die we hebben verwijderd, kon u de voormalige tatoeage niet met het blote oog herkennen. Bij het verwijderen van een kleine tatoeage kunt u na twee à drie behandelingen resultaat verwachten. De huid zal op zijn vroegst na negen tot twaalf maanden terugkeren naar zijn normale stadia. Dit komt door het genezingsproces tussen elke behandeling die acht tot tien weken duurt. De huid heeft meer tijd nodig om zijn roodheid te herstellen. Een grotere tatoeage heeft duidelijk een langere periode nodig om te verdwijnen. Hoe groter de tatoeage, hoe groter het risico van littekenvorming.

Risico's van de behandeling:

Het gebeurt zelden dat de tatoeage-inkt na onze speciale behandeling zichtbaar blijft. Er zijn echter goede redenen waarom de natuurlijke afstoting slechts gedeeltelijk werkt en er nog inkt achterblijft in de huid. In de meeste gevallen was de hoeveelheid inkt in de tatoeage zo groot dat slechts een gedeelte kon worden verwijderd. Het is ook mogelijk dat de tatoeage zo diep in de huid was aangebracht dat het is niet mogelijk was voor de verwijderingsvloeistof om deze te bereiken. Wanneer de tatoeage is aangebracht door een professionele tatoeëerder, is dit zelden het geval. De invloed van medicijnen, drugs en plaatselijke verdoving kunnen leiden tot een verminderde afwijzing van de inkt tijdens de tatoeageverwijderingsmethode van Skinial.

Prijzen

Patch test € 70,- Voor uw veiligheid doen we eerst een patchtest om zeker te zijn dat uw huid onze methode tolereert.
Behandeling vanaf € 100,- tot max € 150,- per keer.

Neem contact met ons op voor alle informatie omtrent deze tatoeage verwijderingsbehandeling.