Behandelingen

Diverse behandelingen bij Beauty & More

Beauty & More

Behandelingen

Ontharen - IPL

Dé oplossing om van uw ongewenste haargroei af te komen. Diverse pakketprijzen hoogste korting.

Lees meer
Anti-aging / Acné / IPL

Het vervaagt pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Ook bij acné geeft IPL huid verbeterende resultaten.

Lees meer
Henna brow treatment

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.

Couperose / adertjes / steelwratjes

Couperose, kleine gesprongen adertjes, steelwratjes, fibromen, ouderdomswratten, pigmentvlekken. Dit alles kan doormiddel van elektrische coalgulatie verbeter/verwijderd worden.

Lees meer
Visagie / Bruiloft

Lisette Bouwknegt heeft jaren lang gewerkt als visagist voor diverse tv programma's en modeshows. Ervaring genoeg als het om een leuke bruids of avond/feest make-up gaat.

Henna brow treatment

De henna brow is helemaal hot. De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.
De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.
1 tot 2 wk blijft de verf op de huid zichtbaar en wel 5 tot 6 wk op de haartjes zichtbaar.
Voordeel het blijft langer zitten dan gewone verf en is er in diverse bruin tinten.

Ontharen - IPL

De professionele IPL-behandelingen bij Beauty & More bieden u dé oplossing om van uw ongewenste haargroei af te komen. Snel en effectief, betaalbaar en op een pijnloze manier - Voor mannen en vrouwen! 

Nooit meer scheren, epileren, harsen, ingegroeide haartjes of een irritatie na het scheren. Dit is vanaf nu verleden tijd. 
Wij werken met het beste apparatuur, de 'Rolls Royce' onder de IPL-apparaten en kunnen u daarom ook het beste resultaat bieden.

Lees meer
Anti-aging / Acné / IPL

Een wat slapper aanvoelende huid, rimpeltjes en licht pigmentatie zal voor de meeste mensen bekend in de oren klinken. Middels de MedCos huidverjongings methode kunnen deze verschijnselen van huidveroudering effectief aangepakt worden.

Het hoog energetisch gepulseerde licht, wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de huid intensief gestimuleerd en daardoor vervaagt het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Ook bij acné geeft IPL huid verbeterende resultaten.

Lees meer
Couperose & steelwratjes

Heeft u last van couperose (gesprongen adertjes in het gezicht), bloedblaasjes, steelwratjes, pigmentvlekjes of verhoorningsbultjes?

Tele'way is een groot succes. In enkele seconden verwijderen we storende oneffenheden d.m.v. elektrische coalgulatie. Couperose, fibromen, wratten en pigmentvlekken die jaren het gezicht ontsierden, zijn voorgoed verdwenen. Wij zijn professioneel opgeleid, werken met hoogwaardige producten en apparatuur zoals u van ons gewend bent! Bij couperose vragen wij de client om een afspraak te maken voor een gratis intake zodat wij een behandelplan kunnen opstellen, dan weet u precies wat de kosten zijn en hoeveel behandelingen er eventueel nodig zijn.

Lees meer
Visagie / Bruiloft

Visagie is een vak apart. Beauty & More heeft al jaren lang ervaring op het gebied van visagie en make-up.

Of het nu gaat om een show, tv, (bruids)feest make-up, het moet bij je passen en je moet je er lekker bij voelen.

Smokey-eyes of een natural look, alles kan. Wij adviseren voor een bruidsmake-up om eerst een proefmake-up af te spreken en eventueel een stukje stof van de jurk mee te nemen. Zo kunnen we precies bepalen welke stijl/kleur uitstraling van de  make-up bij je past en waar jij je het prettigste bij voelt.

Vaak willen moeder/schoonmoeder/bruidsmeisjes ook opgemaakt worden, dit kan zowel in de salon of bij de bruid aan huis. Mocht dit het geval zijn, reserveer dan vroegtijdig. 

Voor een offerte kunt u telefonisch of per email contact opnemen.