Mesotherapie is de nieuwste anti aging behandeling van Beauty en More met zeer verbluffende resultaten!! Bij deze behandeling word een mesogun gebruikt met daarin een vitaminecocktail van verschillende actieve werkstoffen. Door middel van heel kleine prikjes wordt dit serum in de middelste huidlaag gebracht. De basis is oa hyaluronzuur een stof die zorgt voor soepelheid en vochtverbinding maar die na een aantal maanden ook weer door het lichaam zal afbreken.

Wat doet het?

Na je 30ste beginnen de eerste sporen van huidveroudering te komen en met 40, 50 of ouder wordt dit steeds meer zichtbaar.

Vermoeidheidslijnen ,rimpels, huidverslapping en andere klachten kunnen dmv mesotherapie duidelijk worden verminderd! U blijft echter wel uw natuurlijke uitstraling behouden. Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden eveneens aangepakt. Daarnaast werk mesotherapie ook bij acne, droge en ruwe huid tevens is deze behandeling ook geschikt voor mannen. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig ?

Voor een lichte huidveroudering is 1 behandeling voldoende maar zijn de klachten wat groter dan adviseren wij minimaal 2- 4 behandelingen met een tussen pose van 2 a 4 wk. Het resultaat na een kuur houdt zeker 4 tot 6 mnd aan, daarna kunt u evt weer een onderhoudsbehandeling ondergaan of weer starten met een nieuwe kuur.

Is de behandeling pijnlijk?

In principe is de behandeling zeer goed te doen en voelt u nauwelijks pijn het lijkt spannender dan dat het is. U voelt telkens lichte prikjes in de huid, na de behandeling ziet u soms wat kleine lichte rode puntjes deze zullen met een aantal dagen weer verdwijnen. U mag na de behandeling na 2,5 uur make-up /foundation op doen. Na de behandeling ziet u direct resultaat en zullen er rimpels echt verdwenen zijn dit loopt na 1 a 2 weken weer wat terug vandaar dat er vaak meerdere behandelingen worden geadviseerd voor een langdurig resultaat.

Wat kost het?

  • Full face : per behandeling normaal 170 euro nu voor actie prijs 150 euro
  • Half Face: vanaf kin tot onder de ogen 150 euro per keer Actie prijs 130 euro 
  • Rond de mond liplijntjes ed 100 euro per keer
  • Rond de ogen 80 euro per keer

Indien u vip member bent en u de reguliere behandeling eenmalig wilt omruilen voor een mesotherapie behandeling fullfase dan zijn de kosten 61.50 euro of 41,50 voor half face extra, de daarop volgende meso behandelingen zijn dan zoals hierboven genoemd de normale prijs.

  • Mesotherapie06
  • Mesotherapie05
  • Mesotherapie02
  • Mesotherapie03
  • Mesotherapie01

  • Mesotherapie04