Droomt u al jaren van mooie wenkbrauwen of zou u ze graag iets willen opvullen maar vind u het best spannend hoe het u zou staan? Een mooie wenkbrauw is erg bepalend voor uw gezichtsuitdrukking. Ik ben gespecialiseerd in wenkbrauwen en zal u daarom ook goed adviseren wat bij u en uw gezicht past. 

De trend van nu is volle brede wenkbrauwen maar wie zegt dat dit over een paar jaar nog zo is? daarom adviseer ik in goed overleg met u een wenkbrauw dat in elk mode beeld past.

Als u weinig of geen wenkbrauwhaar heeft is PMU echt een uitkomst. ik kan diverse technieken toepassen. Gaat u voor het natuurlijke, dan is de 'hairstroke-techniek' de perfecte uitkomst wilt u een wat strakkere zichtbare wenkbrauw? dan is ombre ingekleurde poeder techniek de oplossing.

Doordat Beauty & More met de nieuwste apparatuur werkt is de permanente make-up vrijwel pijnloos en gaat u gelijk mooi de deur uit. Alle prijzen zijn inclusief 1 of 2 nabehandelingen binnen 6 weken. Gemiddeld blijft permanente make-up 2 tot 4 jaar mooi. 

Voor wenkbrauwen geld dat u meestal met 1 a 2 jaar het gepigmenteerde gebied weer laten opfrissen want het zal altijd op den duur wat vervagen de kosten bedragen voor het opfrissen binnen 2 jaar 140 euro na 3 jaar zal er waarschijnlijk meer zijn vervaagd en komen de kosten wat hoger uit en zullen ter plekke worden bepaald.

Heeft u elders permanente make -up laten zetten en wilt u het graag weer bijgewerkt hebben dan bent u van harte welkom de kosten zullen ter plaatse met u worden besproken.

Bent u benieuwd wat het beste bij u zal staan, dan adviseer ik u graag om langs te komen voor een gratis intake.

wenkbrauwen03
wenkbrauwen05
wenkbrauwen07
wenkbrauwen04
wenkbrauwen02
wenkbrauwen08
wenkbrauwen06
wenkbrauwen09
wenkbrauwen01